Aan- en verkoop

Huis kopen? Van der Duim als aankoopmakelaar...

Ja inderdaad, een huis kopen is een spannende gebeurtenis in je leven. Je bent enthousiast over een woning en je ziet je zelf er al wonen. Maar ja... is dit wel de verstandige keuze, is de vraagprijs rëeel?

Je komt er achter dat er een hoop vragen zijn waar je niet direct antwoord op weet. Wat zou het toch handig zijn om een deskundig persoon naast je te hebben staan. Iemand die niet emotioneel betrokken is bij dit hele aankoopproces en verstand heeft van zaken. Juist ja, hier komt Chris van der Duim om de hoek kijken. Chris is de hulplijn die je gegarandeerd moet inzetten als je een huis gaat kopen.

Chris onderhandelt als de beste en kan direct een advies uit brengen waar je wat aan hebt: wordt dit de vastgoed-deal van je leven? Neem Chris mee op aankoop-pad, voorkom teleurstellingen en koop geen kat in de zak.

Neem contact op voor een vrijblijvende aankoop afspraak!

 

Huis verkopen? Van der Duim als verkoopmakelaar...

U wilt uw huis verkopen. Maar is de vraagprijs die u in uw hoofd heeft wel reëel? En op welke termijn zou het verkocht worden? Vraag het eens aan Chris van der Duim.

Chris weet als geen ander wat er allemaal bij een succesvolle en snelle verkoop komt kijken. Door zijn jarenlange ervaring in de makelaardij heeft hij een echt fingerspitzengefühl wat woning verkopen betreft. Een objectief eerlijk advies daar heeft u toch het meeste aan?

Bij Van der Duim makelaardij staat uw woning in het middelpunt van de belangstelling. Uw woning komt het best tot zijn recht door de sterke online presentatie, onder andere op Funda, de eigen website, het eigen YouTube kanaal en (sociale) media zoals Facebooktwitter en Pinterest. De mooie verkoopbrochures, verkoopborden en posters in de opvallende originele huisstijl van Van der Duim makelaardij.

Uw huis verkopen doet u niet alleen, maar met Van der Duim makelaardij. Van bezichtiging, onderhandeling tot aan de overdracht bij de notaris, wij staan u graag bij. Maak vrijblijvend een afspraak!

Heeft u vragen over één van onze diensten?

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.

Naam *
  E-mail *
  Telefoon *
Bericht