Taxaties

Van der Duim makelaardij is een professional op het gebied van taxaties. Van der Duim taxeert snel, deskundig en indien gewenst volgens het NWWI of keurmerk van de Taxateurs Unie. Zo bent u verzekerd van een kwaliteits rapport waar u verder mee komt.

Snel een taxatie rapport nodig?

Wanneer de woning is gelegen in Helmond of omgeving, kunt u direct contact met ons opnemen voor een taxatierapport. Bel ons of vul het contactformulier in voor meer informatie of een afspraak. wij kunnen u snel voorzien van het taxatie-rapport wat u nodig heeft. 

Gevalideerde taxaties

Wanneer u een woning wilt kopen is het belangrijk dat u weet wat de taxatiewaarde van de woning is. Geldverstrekkers vereisen namelijk een taxatie voordat zij u een hypotheek verstrekken. Steeds vaker eisen geldverstrekkers dat u een gevalideerd taxatierapport levert.

Validatie van een taxatierapport betekent dat er wordt gecontroleerd of de taxateur én het taxatierapportvoldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de brancheorganisaties, het NHG en de hypotheekverstrekkers. 

Indien gewenst worden taxaties onder het NWWI keurmerk of volgens de eisen van de Taxateurs Unie uitgevoerd.

  • Het Nederlands Woning Waarde Instituut, afgekort NWWI is een onafhankelijk, landelijk taxatie-instituut dat geldt als keurmerk voor taxateurs. NWWI staat alleen open voor taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Alle aangesloten taxateurs werken volgens dezelfde, controleerbare taxatiemethode. Als keurmerk garandeert NWWI objectieve en betrouwbare woningtaxaties.
  • Taxateurs Unie wil, onafhankelijk van welke partij of belangengroepering ook, voor alle relevante partijen op de markt voor onroerend goed taxaties een spilfunctie vervullen. De kernwaarden gelden daarbij als richtlijnen hoe we met elkaar, met onze klanten en onze leveranciers willen omgaan: onafhankelijk, open & eerlijk, snel & flexibel, verantwoordelijk en professioneel. Vanuit haar dynamisch denken heeft Taxateurs Unie aan de wieg gestaan van de huidige taxatie-validatie-methodiek.

Bij Van der Duim Makelaardij hanteren wij vaste taxatietarieven welke zijn gerelateerd aan de hoogst getaxeerde waarde.


NWWI taxatie opdracht

U kunt nu online een nwwi taxatie bij ons aanvragen. Onze makelaars nemen dan direct contact met u op.


nwwi taxaties


Heeft u vragen over één van onze diensten?

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.

Naam *
  E-mail *
  Telefoon *
Bericht