Open Huizen dag 1 april 2017! 08-03-2017

Staat uw huis te koop?

De eerstvolgende NVM Open Huizen Dag op zaterdag 1 april 2017 biedt veel kansen! 

Twee keer per jaar organiseert de NVM de landelijke NVM Open Huizen Dag. Woningzoekenden kunnen die dag zonder afspraak binnenlopen bij de deelnemende woningen om zich breed te oriënteren op aanbod en prijs. Een persoonlijke bezichtiging geeft een betrouwbaarder beeld dan oriënteren via internet en wordt als zeer laagdrempelig beschouwd. 

Voor de verkoper is dit een mooie kans om de woning extra onder de aandacht te brengen. Ook is dit het moment bij uitstek om de vraagprijs van de woning nog eens goed onder de loep te nemen en eventueel bij te stellen. Zo vergroot je de kans op meer kijkers tijdens de open huizen dag!

Doel van de NVM Open Huizen Dag is laagdrempelig en uitnodigend de 150.000 deelnemende geïnteresseerden een woning naar keuze te laten zien. In de laatste edities deden bijna 50.000 woningeigenaren mee. Waarom zou u als verkopende huiseigenaar meedoen?

- Door de NVM wordt voor deze dag multimediaal aandacht gevraagd. Er lopen dus potentiele woningzoekenden rond in uw plaats, wijk of straat. Bovendien wordt uw huis extra gepromoot op funda, terwijl funda rond deze dagen twee keer zoveel bezoek heeft dan normaal.

- U bereikt mensen die zich vrijblijvend willen oriënteren in het kopen van een woning.

- Met deelname aan de NVM Open Huizen Dag laat u aan kopers duidelijk zien hoe serieus u bent om de woning daadwerkelijk willen te verkopen.

- Spring eruit ten opzichte van de concurrent. Een potentiële koper heeft keuze uit gemiddeld 11 woningen. Ongeveer 5 tot 6 daarvan doen mee aan NVM Open Huizen Dag.

- Door de bezichtigingen op één dag te laten plaatsvinden, voorkomt u dat u meerdere keren uw woning op orde moet brengen.

- U kunt na afloop zien hoe uw woning in de markt ligt. Aan de hand van de bezichtigingen en reacties kunt u uw woningpresentatie aanpassen of een andere verkooptactiek met uw NVM-makelaar bespreken.

 

De NVM Open Huizen Dag vindt plaats op zaterdag 1 april 2017, begint om 11.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Houd dus altijd rekening met bezoek tussen deze tijden. Tijdens de Open Huizen Dag krijg je als verkoper alle ondersteuning van ons kantoor. Wij zorgen voor campagnemateriaal, zoals NVM-posters en NVM-stroken die over het Te Koop-bord worden geplaatst. Ook geven wij de woning op www.funda.nl en www.vanderduimmakelaardij.nl een “Open Huis”-kenmerk. Middels gastenformulieren verzoeken wij om bezoekers te registreren zodat wij hen op een later tijdstip na kunnen bellen of mailen. Je ontvangt dan feedback op de bezichtiging. 

Wil je je aanmelden of heb je vragen over dit onderwerp?
Neem dan zeker contact met ons op en laat je goed informeren: 0492 - 548 935.

 

Deel dit bericht op