Dorpsstraat 30 A, Helmond

Vraagprijs   € 850 p.m.  

Omschrijving

ZEER REPRESENTATIEVE COMMERCIËLE RUIMTE ANNEX WINKELRUIMTE GELEGEN OP DE BEGANE GROND MET FRAAIE HOEKLIGGING EN AAN DE DORPSKERN VAN STIPHOUT
IDEAAL ALS PRAKTIJKRUIMTE (MEDISCHE) OF ZAKELIJKE DIENSTVERLENING!

Algemene commerciële ruimte:
De bedrijfsruimte is in totaal ca. 70 m2 groot verdeeld over de commerciële ruimte, keuken-/kantoorruimte met berging/cv en separaat toilet.

De commerciële ruimte (momenteel kapperszaak) kenmerkt zich door haar frisse voorkomen en veel lichtinval. De ruimte is o.a. voorzien van een duurzame hypoallergene, antraciete vloer en een keurig systeemplafond met ingewerkte verlichtingsarmaturen.
Verder een modern, ruim betegeld toilet met een fonteintje en een keurige keuken voorzien van een spoelunit met warm en koud water, onder-en bovenkasten met kunststof werkblad. De ruimte wordt verwarmd én gekoeld met behulp van een collectief warmtepompsysteem, waardoor stookkosten relatief laag zijn.
Voorts is er naast het gebouw een parking voor bezoekers (13 gratis! parkeerplaatsen) alsmede meer dan voldoende parkeergelegenheid aan de Dorpsstraat zelf.

Indeling:
Entree, meterkast, kantoor-/winkelruimte mop de hoek van complex gelegen , kantoor- keukenruimte met veel daglicht en eigen, technische ruimte (cv en verdeler vloerverwarming annex vloerkoeling), separaat toilet en pantry. Tevens een tweede ingang van het pand via de zijgevel.

Bijzonderheden:
- ook detailhandel mogelijk!
- uitstekend geïsoleerd
- buitengewoon veel lichtinval
- volledig instapklaar!
- voldoende parkeerplaatsen voor en naast het pand

Huurcondities:
Huurperiode in overleg opdrachtgever;
Huurbetaling incl. overige kosten per automatische incasso, bij vooruitbetaling te voldoen;
Bankgarantie of waarborgsom van 3 maanden huur. Over de borg wordt geen BTW berekend;
Huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd, vanaf 12 maanden na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van cnsumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks CPI- alle Huishoudens (basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het CBS.

Omzetbelasting:
Indien huurder niet voldoet aan de 90 % criterium m.b.t. BTW belaste levering, zal van rechtswege sprake zijn van een BTW vrijgestelde huur. In dat geval zal de huurprijs zodanig worden verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel, wordt gecompenseerd.

Model huurovereenkomst:
De gehanteerde huurovereenkomst wordt gemaakt volgens het ROZ model (Raad voor Onroerende Zaken), huurovereenkomst winkelruimte e.a. bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW. Dit huurcontract wordt gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goed (NVM).

Bovenstaande geschiedt onder uitdrukkelijke voorbehoud en goedkeuring eigenaar.

Appartementencomplex algemeen:
In de schaduw van de St. Trudokerk in Stiphout staat een uitzonderlijk appartementencomplex de "Kloostertuin". Monumentaal uitziend van buiten en modern van binnen. De klassieke bouwstijl harmonieert voortreffelijk met de neogotische trekken van de 125 jaar oude kruisbasiliek, alsof het fraaie complex al eeuwen deel uitmaakt van het dorpsgezicht.
Gesitueerd nabij het centrum van Stiphout met winkels, openbaar vervoer, scholen, de bossen, en vele andere voorzieningen op loopafstand.

Het appartementencomplex "Kloostertuin" telt grote, luxueuze appartementen die hoogstaand comfort combineren met een zorgvuldige afwerking. De appartementen zijn verdeeld over vier bouwlagen (begane grond en drie verdiepingen), die zowel via de lift als via een vaste trapopgang toegankelijk zijn. Maximale privacy is gewaarborgd doordat maximaal elke twee appartementen per verdieping één lift delen. Zwevende vloeren elimineren contactgeluid, waardoor vloerkeuze ongelimiteerd is.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 850 p.m.
Status
Beschikbaar

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming(en)
Bedrijfshal, Kantoorruimte
Bouwjaar
2009
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
70m²

Indeling

Verdiepingen
1
Voorzieningen
betonvloer, pantry, toilet
Luchtbehandeling
mechanische ventilatie

Omgeving

Ligging
woonomgeving

Locatie

[ { "address": "Dorpsstraat 30", "zipCode": "5708 GH", "city": "Helmond", "lat": 51.4864726, "lng": 5.6177173, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Informatie Coronavirus

Meer informatie