Bij Van der Duim Makelaardij kunt u rekenen op een hypotheek die bij u past...

Bij de aankoop van een nieuwe woning sluit u meestal een nieuwe hypotheek af. Om ook op dit gebied een perfecte service te bieden werkt Van der Duim Makelaardij samen met verschillende gespecialiseerde partners op het gebied van financiële planning en dienstverlening.

Onze gespecialiseerde partners voorzien u graag van persoonlijk hypotheekadvies en beantwoorden al uw financiële vraagstukken. U bent bij ons aan het juiste adres als u uw eerste huis gaat kopen, als u aan een andere woning toe bent, denkt aan het oversluiten of aanpassen van uw hypotheek of vragen hebt over verzekeringen of andere financiële producten.

Heeft u interesse? Vul het onderstaande contactformulier in en wij brengen u in contact met één van onze partners die het best bij u past.


Chris van der Duim

NVM MAKELAAR

Chris van der Duim is een NVM makelaar pur sang. Beëdigd makelaar/taxateur en kent de omgeving van Helmond als de beste. Chris heeft jarenlange ervaring in de business, daar doe je als relatie gewoon je voordeel mee op... Samen met zijn dynamische en toegewijde team helpt hij u verder in de wereld van het onroerend goed.

heeft u vragen?

Maak vrijblijvend een afspraak!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms