Een solide taxatierapport nodig? Van der Duim biedt uitkomst...

Een taxatie laat je verzorgen door Van der Duim Makelaardij. Dan ben je namelijk verzekerd van een deskundig oordeel van een beëdigd taxateur. Chris van der Duim, is expert in taxeren en heeft een jarenlange ervaring in Helmond, Eindhoven en nabije omgeving. U kunt direct een taxatie aanvragen via onderstaande banner.
 

Van der Duim Makelaardij is een erkend professional op het gebied van taxaties. Wij taxeren snel, deskundig en indien gewenst volgens het keurmerk van NWWI. Zo bent u verzekerd van een gevalideerd kwaliteitsrapport waar u verder mee komt.

Taxatierapport op korte termijn
Wanneer de woning is gelegen in Helmond, Eindhoven of omgeving, kunt u direct contact met ons opnemen voor een taxatierapport. Bel ons (0492-745555) of vul het contactformulier in voor meer informatie of een afspraak. Wij kunnen u snel voorzien van het taxatierapport wat u nodig heeft!


Chris van der Duim

NVM MAKELAAR

Chris van der Duim is een NVM makelaar pur sang. Beëdigd makelaar/taxateur en kent de omgeving van Helmond als de beste. Chris heeft jarenlange ervaring in de business, daar doe je als relatie gewoon je voordeel mee op... Samen met zijn dynamische en toegewijde team helpt hij u verder in de wereld van het onroerend goed.

heeft u vragen?

Maak vrijblijvend een afspraak!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms